پیش نوشت: این قسمت شامل دو اپیزود حدودا یک ساعته است. پیشنهاد میکنم هردو اپیزود رو گوش بدین.
خلاصه
اولین باری که حامی را دیدم، در یکی از دورهمیهای درمسیربازاریابی دیجیتال خدابیامرز بود. فکر کنم دورهمی سوم یا چهارم.
اولین نفری بود که آمده بود. فکر کن دو ساعت قبل از شروع برنامه و حتی قبلتر از آنکه من و تیم برسیم سر برنامه و بخواهیم علم و دستکمان را هوا کنیم. خلاصه از همان روز اول آنتن هایمان جنبید و فهمیدیم آدم هم هستیم. از همان مدل دوستی ها که مدل سوال پرسیدن طرف یا نحوه جواب دادنش یا نقطه نظری که وسط جمع مطرح می کند یکهو به دلت می نشیند و می گویی بگذار بروم حال و احوالی کنم شاید ارتباطی از دلش در آمد و می شود همان چیزی که باید بشود.
برای ما هم همین شد. سر یک کابل شارژ یکهو فهمیدم که انگار حرف های هم را می فهمیم و حالا که با شما حرف می زنم ۵ شش سالی می شود رفیقیم.
زد و یک سالی هم با هم همکار بودیم. جاهایی روی اعصاب هم رفتیم و جاهایی هم جوری کار کردیم که هیچ تیمی مثل و مانندش را ندیده.
خب، حامی از همان اول برای من همان آدم جزیینگری که خودش می گوید بود. حقیقت اینکه من توی کار، آدم «شروع کن و بعد که جدی شد نقاط ضعف را برطرف کن» هستم و حامی »لیست مشکلات رو در بیار و اگر همه چیز اوکی بود برو جلو». خب توی این پادکست هم با حامی راجع به همین چیزها حرف زدیم.
راجع به جزیینگری و مشکلاتی که ممکن است برای آدم به وجود بیاورد و البته حسن هایی هم که دارد را دیده ایم.
نمی خواهم بگویم جزیی نگری خوب است یا بد. اما قصد داریم توی این اپیزود بگوییم یک آدم جزیی نگر چطور به دنیا نگاه می کند.چه چیزهایی را می بیند و کجاها از دستش در می رود.
امیدوارم این اپیزود به شما کمک کند اگر جزیی نگر هستید جور دیگری به آدمها نگاه کنید و اگر با یک آدم جزیی نگر کار یا زندگی می کنید، حالا دیگر زاویه نگاهش به دنیا را درک کنید و زندگی و کارتان را راحت تر جلو ببرید.
اگر دوست داشتید با حامی غفاری ارتباط بگیرید،در توییتر یا همان ایکس این روزها به آی دی زیر پیام بدهید:
https://twitter.com/hamighaffari
توییتر من؛ حسین حمیدیا: